Selamat Datang ke Blog Fenzy BRIDAL Collection

SELAMAT DATANG ke LAMAN Fenzy BRIDAL Collection (FBC). Kami merupakan sebuah butik pengantin yang telah beroperasi hampir 3 tahun di Selama, Perak. Di sini kami menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk bakal pengantin yang masih tercari-cari "wedding planner" untuk menjayakan majlis bersejarah anda sebagai Raja Sehari.

" Merealisasikan Impian Anda Menjadi Impian FBC "

PAKEJ BERTUNANG FBC

PAKEJ BERTUNANG FBC

PAKEJ NIKAH FBC

PAKEJ NIKAH FBC

PAKEJ SANDING FBC

PAKEJ SANDING FBC

Sesuci CINTA

Sesuci CINTA

Tahniah & Selamat Pengantin Baru kepada semua..

Assalamualaikum & salam Sejahtera..

Pertama sekali saya ingin mengucapkan syukur kehadrat Allah S.W.T kerana telah memberi peluang & kekuatan kepada saya dalam menjalankan perniagaan FBC ini. Dikesempatan ini saya ingin juga mengucapkan tahniah & Selamat Pengantin Baru kepada semua pasangan-pasangan pengantin yang telah meraikan majlis perkahwinannya bau-baru ini terutama kepada pelanggan di FBC.. Terima Kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami dalam menguruskan sebahagian dari majlis yang penuh bermakna buat anda dan pasangan... Kami di FBC mendoakan kebahagiaan anda selalu hendaknya.

Di sini saya postkan beberapa pic pelanggan FBC yang sempat saya dapatkan.. bagi yang tidak dipaparkan gambar anda jgn lah berkecil hati, kami tetap menghargai anda, cuma gambar anda sahaja yang tiada pada kami..tq..

(a) Suria & Ishak - Selama, PERAK ( 6 Jun 2009 )
(b) Zura & Faizal - Felda Ijok, Perak ( 30 Mei 2009 )
(c) Zana & Suami (akad Nikah)-Selama, Perak (30 Mei 2009)

(d) Hadi & Diah (6 Jun 2009)
(e) K.Ida & Suami..